BEDRIJFSLEIDER / SERVICE MANAGER – SERVICEBEDRIJF TRAILERS (HBO) for Knapen Service

BEDRIJFSLEIDER / SERVICE MANAGER – SERVICEBEDRIJF TRAILERS (HBO)

Deurne, Netherlands

Job Description

In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse coördinatie t.a.v. planning, calculaties, schade-expertises, technische helpdesk, nacalculaties en facturatie. Je gaat je bezig houden met het optimaliseren van een goede service&onderhoud systematiek waarin ook de keuringen en inspecties worden opgenomen. De klant staat voor jou centraal en je bent in staat om de juiste commerciële acties te initiëren die hieruit voortkomen. Procesverbetering is jouw ding!

Job Responsibilities

• Jij hebt de dagelijkse leiding, waarbij je knopen doorhakt • Naast je operationele taken ben je verantwoordelijk voor de werkplaatsresultaten en werkvoorbereiding, de schade-expertises en reparatiecalculaties • Je onderhoudt contacten met klanten in binnen- en buitenland en weet de juiste technische en commerciële oplossingen te vinden. • Jij gaat (mee)werken aan “the next step” van Knapen Service B.V • Je weet op een coachende manier het beste uit je mensen te halen. • Je gaat een systeem opzetten en onderhouden voor het aanbieden en bijhouden van servicecontracten, het informeren van klanten t.a.v. periodieke keuringen en servicebeurten • Je draagt zorg voor een juiste en adequate facturering. • Je maakt nacalculaties van opdrac

Employment Type

Full time

Industries Hiring For

Automotive
Automotive - Repair
Business Development
Business Owner
Management

Skills Required

Accounting - P&L (5 yrs)
Automotive (5 yrs)
Branch Manager (5 yrs)
Buyer (5 yrs)
Entrepreneurship (5 yrs)
Mechanical Engineering (5 yrs)
Sales Operations (5 yrs)
Team Management (5 yrs)

Career Level

Mid-Senior level

Desired Salary

$40,000 - $75,000

Education Level

4 Year College (Bachelor's Degree)

Additional Company Benefits

Knapen Service biedt naast deze zeer uitdagende baan een goed salaris in een platte, professionele en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en korte lijnen. Je krijgt de kans om jezelf breed te ontwikkelen binnen deze groeiende organisatie. We vertellen je er graag meer over.

Desired Job Appeal

Freedom (Autonomy, Flexibility)

Company Culture Preference

Traditional / Corporate

Management Style

Respected Professional

Work Schedule

Flexible / Work From Home

Job Posted: 30 Dec 2017
Expires: 29 Jan 2018