Accountmanager for Team Loyalty

Accountmanager

Hoofddorp, Netherlands

Job Description

Een flesje wijn opsturen aan je top 100 klanten is niet meer van deze tijd. Team Loyalty heeft een uniek relatiemanagement concept. We onderzoeken waar klanten echt van houden en spelen hierop in. De missie van Team Loyalty is het verhogen van de klantloyaliteit en klantbinding. Dit doen wij in opdracht voor ambitieuze bedrijven in Nederland. Wij maken van hun tevreden klanten loyale klanten!
We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Accountmanager die graag communiceert met eindbeslissers. Je weet directieleden enthousiast te maken voor een telefonische presentatie van ons unieke concept. Dagelijks hou jij je bezig met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en beheert de agenda’s voor het plannen van vervolgafspraken.

Job Responsibilities

Gezien de groei en de nog te ontginnen mogelijkheden zoeken wij een enthousiast en ambitieus verkooptalent. Je hebt een commerciële inslag en je wilt meegroeien en meedenken met de organisatie. Je bent een ondernemende MBO/HBO-er die een “deal kan closen”. Jouw vooropleiding is niet heel erg van belang, maar je inzet, motivatie, enthousiasme en persoonlijkheid des te meer! Groei is dus mogelijk, ook in de voorwaarden zoals opleidingen, coaching en begeleiding. • Je bent enthousiast en gedreven; • Je bent een teamplayer en wilt je iedere dag ontwikkelen; • Je houdt van een informele en open werkcultuur waarbij leuke activiteiten en uitjes georganiseerd worden; • Je voelt je thuis in de wereld van sport, concerten en evenementen.

Employment Type

Full time

Industries Hiring For

Corporate Communications
Network Marketing

Skills Required

B2B
Direct Sales (1 yr)

Career Level

Associate

Desired Salary

$25,000 - $40,000

Education Level

4 Year College (Bachelor's Degree)

Desired Job Appeal

Potential for Promotion

Company Culture Preference

Start-Up / Free Spirit

Management Style

Caring Mentor

Preferred Personality Type

Extroverted (Outgoing)

Work Schedule

Traditional / 9 to 5 Office

Job Posted: 21 Sep 2017
Expires: 31 Oct 2017